Konopné ingredience do všech produktů!

shutterstock_1389531038_400

Na podzim roku 2021 firma Master-CBD s.r.o. rozšířila své produktové portfolio o ingredience derivované z konopí. Všechny jsou bez THC.

V současnosti nabízené materiály pocházejí ze zahraniční produkce od vybraných dodavatelů. “Snažíme se od dodavatelů získat co nejlepší ceny, aby na konopné suroviny mohlo dosáhnout co nejvíce lidí”, upřesňuje manažerka obchodu Věra Kašparová. “Chceme podporovat využití konopí. Naše vize je v budoucnu produkovat z vlastních rostlin vlastní materiál”, dodává.

V katalogu na e-shopu nyní naleznete např. izoláty různých kanabinoidů, které není potřeba je pro zpracování zahřívat. Je nutné myslet na to, že se jedná o látku rozpustnou v tucích. 

Širokospektrální destiláty vyžadují více práce při zpracování, protože je potřeba je zahřát, aby se olej rozpustil. Výměnou za to ale nabízí synergický komplex dalších látek obsažených v konopí. Tyto látky spolupůsobí a umocňují celkový efekt. Destilát s terpeny navíc krásně voní. Máme i speciální verzi destilátu do vaporizérů. 

Unikátní ve vodě rozpustnou ingrediencí je tzv. nano forma. Aktivní látka je zde obalena molekulami vody. Jedná se o takzvané liposomy, které jsou rozpustné ve vodě.

Pracujeme na rozšíření naší nabídky. Zrovna testujeme další materiály”, na závěr dodává Věra.

Pokud hledáte něco, co nemáme aktuálně v nabídce, neváhejte nám napsat poptávku na obchod@mastercbd.cz